Магнат Ілон Маск сказав, що третя частина його «генерального плану» з порятунку людства незабаром буде оприлюднено, стверджуючи, що його план полягає у тому, щоб забезпечити «світле майбутнє для Землі».

Цю інформацію Ілон Маск надав у своєму акаунті на Twitter.

Мільярдер вирушив до Твіттера, щоб поділитися новинами після того, як він відзначив шестирічну річницю свого плану.

Шанувальники з нетерпінням чекали на третю частину, на що всесвітньо відомий підприємець відповів: «Скоро буде. Частина 3 присвячена масштабуванню стійкої енергетики на цивілізаційному рівні, щоб забезпечити світле майбутнє Землі».

Прихильники Маска поспішили підтримати цей план, заявивши: «На даний момент ви у меншості, яка вірить у «світле майбутнє». Ми вас підтримуємо».

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Скрін посту Ілона Маска в Twitter
Скрін посту Ілона Маска в Twitter

Однак, не всі були переконані. Один фанат зазначив: "Не зовсім дріб'язок. Як щодо видалення парникових газів із атмосфери? Це теж частина цього?"

У повідомленні в блозі з докладним описом частини Deux, написаному через десять років після першої частини, Маск написав: "Перший генеральний план, який я написав 10 років тому, зараз знаходиться на стадії завершення".

Він описав кроки, яких він хотів досягти тоді, включаючи створення різних стандартів автомобілів та забезпечення сонячної енергії своїх транспортних засобів, створивши відправну точку для своїх планів порятунку світу.

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Далі він описав свій план: "За визначенням, у якийсь момент ми маємо досягти стійкої енергетичної економіки, інакше у нас закінчаться викопні види палива для спалювання, і цивілізація звалиться. Враховуючи, що ми в будь-якому випадку повинні відмовитися від викопного палива і практично всі вчені згодні з тим, що різке збільшення рівня вуглецю в атмосфері та океані — це безумство, чим швидше ми досягнемо стійкості, тим краще".

Як раніше повідомляв портал "Знай", Ілон Маск вступив у бій із Дональдом Трампом.