42-річний Ламар Одом був помічений у понеділок, 8 серпня вдень з невеликою свитою, яка здійснювала поїздку по чудовій власності в районі Гідден-Гіллз вартістю близько 7 мільйонів доларів.

Він був одягнений у помаранчеві кросівки, камуфляжні штани та чорну сорочку із зображенням профілю покійного репера Nipsey Hussle, коли він ішов територією зі своїм ріелтором Тайсоном Флінном та його командою, включаючи менеджерів Джину Родрігес та Ентоні Коцева, зірку Harlem Glo Таворіса Белла і його тренера, Ардена Бенкса.

За іронією долі, 38-річна Глої Кардаш'ян живе у тому ж закритому селищі, недалеко від того місця, де Одом збирався купити будинок.

Хлої Кардашян, фото: Instagram
Хлої Кардашян, фото: Instagram

Візит Одома до Hidden Hills відбувся після того, як спортсмен сказав, що міг допомогти Кардаш'ян народити дитину після новин про те, що вона чекає на другу (через сурогатне материнство) від Трістана Томпсона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Вона могла накричати на мене за це" , - пожартував Одом у відео, отриманому Page Six.

Ламар Одом шукає будинок у закритому селищі колишньої Хлої Кардаш'ян, фото: CelebCandidly
Ламар Одом шукає будинок у закритому селищі колишньої Хлої Кардаш'ян, фото: CelebCandidly

З того часу Кардаш'ян вітала свого хлопчика, а її представник поділився, що зірка реаліті-шоу неймовірно вдячна екстраординарній сурогатній матері за таке чудове благословення.

"Ми хотіли б попросити доброти та конфіденційності, щоб Глої могла зосередитися на своїй родині" , - йдеться у заяві.

Нагадаємо, що 38-річна Глої Кардаш'ян знову стала мамою, чоловік-зрадник Трістан Томпсон щасливий.

Раніше ми повідомляли, що Кім Кардаш'ян розсталась з Пітом Девідсом швидше, ніж з Каньє Вестом: роз'їхалися різними континентами.