Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський, якого всі знають, як Дядю Жору поділився із шанувальниками "корисним" лайфхаком і напоровся на критику. Новий ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора активно користується досягненнями технічного прогресу – соцмережами. Він періодично знімає кумедні ролики з метою порадувати шанувальників. Найчастіше так і відбувається, але і без критики не обходиться.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дядя Жора записав новий ролик із лайфхаками. Гуморист вирішив розповісти, як урятувати ноги від вологи під час дощу.

"Це лайфхаки від Дяді Жори і сьогодні я вам покажу, як зберегти своє взуття, коли на вулиці дощ, злива чи волого. Для цього нам потрібно: два пакети з супермаркету "Сільпо" та скотч. Проблему вирішено, користуйтесь", - каже гуморист. на відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, як порадник, Дядя Жора сподобався не всім шанувальникам.

"Креативить дядя Жорік) Зовсім все сумно на старості", "От бл*дь проблеми у людини ... позаздрити можна", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Дядя Жора вирішив проблему пролитих крапель від чайного пакетика, а потім отримав "ляпас" від українців: "Встиг скотитися".

Також наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".

Крім того, наш портал інформував, дочка Олени Кравець з "Кварталу 95" Маша похвалилася стрункими формами в кофти, що обтягує: і для кого вбралася.