Влада Седан - 26-річна молода мама, телеведуча та дружина відомого українського футболіста Олександра Зінченка, який зараз більше не виступає за "Манчестер Сіті", але продовжує гру за збірну і тепер за лондонський "Арсенал".

Нещодавно стартував новий сезон АПЛ. Символічно його відкривав "Арсенал" з Олександром Зінченком у стартовому складі. Вони перемогли "Крістал Пелас" і якийсь час перебували на першій позиції, бо були єдиними з 3 очками.

Олександр Зінченко та Жезуз, фото: Instagram
Олександр Зінченко та Жезуз, фото: Instagram

Наступний їхній матч відбудеться у суботу. І найімовірніше Зінченко проведе його без підтримки Влади Седан. Принаймні її може не бути на стадіоні в цей момент. Вона повернулася до України, про що повідомила Stories.

"Вдома", - коротко описала цей процес Влада.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Влада Седан, скріншот: Instagram Stories
Влада Седан, скріншот: Instagram Stories

У публікації раніше вона ділилася шикарною фотографією з літнього відпочинку. Вона, Зінченко та їхня малеча постали на пляжі, привітавши донечку з річницею.

"Нехай ваша маленька красуня росте здорова і щаслива", "Я не можу повірити, що вже минув рік з того часу, як ти народилася", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Влада Седан розповіла, як дочка Єва у свій 1 рік виховує їх із Зінченком: "Тримаю на руках і не розумію, що робити"

Як повідомляв "Знай.uа", Влада Седан "зіграла" із Зінченком у журналістку, щоб дізнатися, чому він пішов з "Ман Сіті": "Як можна було?"

Знай.ua писав, Олександр Зінченко підказав, коли від Влади Седан чекати біди: "Якщо я приходжу в роздягальню..."