Олена Савраненко, яка відома за сценічним ім'ям Alyona Alyona постійно спілкується зі своїми шанувальниками в соціальних мережах. Вона розвиває власні сторінки в Instagram, Tik Tok та Telegram. На них вона ділиться з шанувальниками творчим та особистим життям, розповідає цікаві подробиці своїх пригод

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

Реперка активно подорожувала Європою разом з подругою Яною Шамаєвою. Проте несподівано повідомила шанувальникам, що повертається до дому.

Своє рішення вона обґрунтувала тим, що колись ворожка їй нагадала, що коли вона повернеться до дому, то зустріне свого коханого. А, як відомо, зараз серце співачки не зайняте.

Отже, Альона поспішила до дому, бо, певно кортить вже вийти заміж. Момент повернення вона записала на відео, яке потім опублікувала на своєму ТГ-каналі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто зазначити, що у співачки такі вийшло здивувати батьків, яких вона не попередила про повернення. Як видно на запису, від несподіванки її мама схопилась за серце. Батько, як справжній чоловік, намагався триматися.

Співачка обнялася з батьками та поспішила провідати рідні "володіння". Вона показала квіти майори. Та поскаржилась, що кожного разу купує різне насіння, а квіти виростають однакові.

Alyona Alyona, скрин: ТГ-канал
Alyona Alyona, скрин: ТГ-канал

Alyona Alyona, скрин: ТГ-канал
Alyona Alyona, скрин: ТГ-канал

Нагадаємо, ми писали, що Alyona Alyona нагадала, чому дітей краще не водити у зоопарки та цирки.

Як повідомляв "Знай.ua" Alyona Alyona розповіла, як війна відображається на її стані: "Вдвічі сильніше серце болить"

Також "Знай.ua" інформував, що Alyona Alyona і Jerry Heil зробили це вперше в Нідерландах, змусивши слухачів верещати від захоплення.