12-річні стосунки легенди Барселони Жерара Піке з поп-іконою Шакірою закінчилися на початку цього року, але в повідомленнях йдеться про те, що зараз він зустрічається з 23-річною студенткою.

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

The Sun повідомляє, що легенда Барселони останні кілька місяців зустрічається із дівчиною, яка працює на нього.

Студентка відділу зв'язків із громадськістю Клара Чіа Марті приблизно на 12 років молодша за захисника, якому 35 років. Вважається, що пара познайомилася під час роботи над заходами в його продюсерській компанії «Космос».

Піке розлучився з Шакірою, у якої від нього двоє дітей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Шакіра та Жерар Піке: скрін із соцмережі
Шакіра та Жерар Піке: скрін із соцмережі

Джерело, близьке до Клари, розповіло: «Жерар і Клара зустрічаються вже кілька місяців. Вона студентка, яка також працює на нього у його офісі, організовуючи заходи. Вони мовчали про свої стосунки, але всі довкола знають, що відбувається. Люди допомагали йому тримати роман у секреті та стерли акаунти Клари у соціальних мережах, щоб люди не могли знайти її фотографії. Вже одне це змушує його друзів думати, що він справді дуже серйозно ставиться до неї».

У червні у Піке та Шакіри був широко розрекламований розрив, хоча неясно, які були причини розриву. Але є чутки про те, що Шакіра застала Піке на зраді.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Шакірі загрожує ув'язнення терміном на 8 років.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес розповіла, чому вона мало не пішла із шоу-бізнесу.