Герцог залишив Великобританію в 2020 році, щоб почати нове життя в США з Меган та сином Арчі після того, як пара пішла з посади старших членів королівської родини.

Але ті, хто працював із герцогом Сассекським, вважають, що Гаррі не залишиться у Каліфорнії.

Про це повідомляється у блозі видання The Sun.

Виступаючи у підкасті Pod Save the Queen, колишній офіцер охорони герцога Кен Уорф розповів, що, на його думку, герцог може повернутися додому для нової ролі.

Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube
Меган Маркл та Принц Гарі. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Коли його запитали, чи повернуться Сассекси колись у Великобританію, щоб жити, Кен, який написав нову книгу під назвою "Діана: Спогади про принцесу", сказав The Mirror:

"Мені ясно, що Гаррі не зовсім, як риба в морі - я маю на увазі, що він займається благодійністю, і у нього є прихильність до Netflix та інших компаній, але де вони закінчаться, ми не знаємо. Але я просто думаю, що його участь у військовій благодійності — як він керує цим по інший бік Атлантики, я не знаю, але в мене просто таке почуття, що він цілком може повернутися в новій ролі, з Меган чи без неї — я, чесно кажучи, не знаю. щоб відповісти на ваше запитання, я думаю, що він повернеться у тій чи іншій формі в рамках плану свого батька щодо повалення монархії, тому що протягом наступного десятиліття це станеться”.

Принц Чарльз та Каміла. Фото: YouTube
Принц Чарльз та Каміла. Фото: YouTube

Нагадаємо, що всі секрети Меган Маркл випливли в 41 рік: розлучення, "напад" на Хіларі Клінтон, справжнє ім'я та "Головний госпіталь".

Раніше ми повідомляли, що Меган Маркл та принц Гаррі скоро розлучаться, у Королівському палаці вже вирішили.