Популярна модель та блогерка Альона Омович, яку через її зовнішність називають українською Кардаш'ян, часто радує шанувальників будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать понад 2,1 мільйона людей.

Її головна особливість – виключно величезні форми попи та грудей, а також любов до редагування знімків. Але на відео виправити недоліки набагато складніше, тож зараз можна розглянути її з об'єктивної точки зору. Тим більше, Альона опинилася в такій позі, де її дуже рідко побачиш.

Альона Омович, скриншот: Instagram
Альона Омович, скриншот: Instagram

Дівчина сидить на кріслі світлих тонів, малюючи нехитру картину з дівчиною і, мабуть, Бетменом. Але сидить не просто так, а на ногах, попій до камери, максимально її оголивши. Але ще видно й груди, крізь тоненьку нічнушку.

"Мене заспокоює процес малювання. Що заспокоює вас?", - пише Омович у публікації.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олена Омович, фото: Instagram
Олена Омович, фото: Instagram

"Гаряча дівчина", "Дуже красиво намальовано", "Спочатку дивилася на дупу... довго. Потім повернулася подивитися картину", "Що за деформація дупи?", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, українська Кардаш'ян Альона Омович після того, як згадала про своє українське коріння, показала свій новий талант

Як повідомляв "Знай.uа", українська Кардаш'ян Альона Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне"

Знай.ua писав, українська Кардашьян Альона Омович показала карколомні трюки у ванній: "Мізинчик о**ел від напруги"