9 серпня Мадонна поділилася кількома фотографіями у своїх Instagram Stories величезного букету з білих троянд, тюльпанів та орхідей, які Бейонсе надіслала їй, щоб подякувати поп-легенді за співпрацю з нею над нещодавно випущеною піснею.

У записці, прикладеній до гарного букету, говорилося: "Дякую, королево. Я така вдячна за тебе. Ти відкрила так багато дверей для багатьох жінок. Ти геній-шедевр".

"Геній шедевра" - це слова з іншої нової пісні Бейонсе "Alien Superstar". Вона продовжила: "Дякую, що дозволила мені заспівати в твоїй пісні, і дякую за назву реміксу. Люби завжди і назавжди, Бі." Мадонна додала два червоні смайлики у вигляді серця поверх зображення записки, написавши: "Дякую!! Від однієї королеви до іншої королеви. Мені подобається ремікс!"

Бейонсе
Бейонсе

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

5 серпня Бейонсе випустила кілька реміксів на Break My Soul, перший сингл з її нового альбому Renaissance, у тому числі той, в якому багато семплів Vogue Мадонни. Але у своїй версії вона переписує реп з пісні 1990 року, щоб віддати шану своїм чорношкірим жінкам-попередницям і сучасникам, вигукуючи імена музичних легенд, таких як Ніна Сімон, Грейс Джонс, Ліззо, Міссі Елліот, Алія, Ріанна, Вітні Х'юстон та багато хто інші.

Ліззо, фото: lizzobeeating
Ліззо, фото: lizzobeeating

Ріанна
Ріанна

Оригінальна версія "Break My Soul" також посіла перше місце в чарті Billboard "Hot 100" цього тижня, ставши першим сольним хітом Бейонсе, який посів перше місце в чартах США з 2008 року, коли вона випустила "Single Ladies". У її новому альбомі Renaissance також представлені спільні роботи з такими артистами, як Грейс Джонс, Big Freedia та Фаррелл Вільямс, а також уривок із культової пісні Донни Саммер "I Feel Love".

Нагадаємо, що Бейонсе представила несподівану колаборацію із групою 90-х: фанати "запищали" від захоплення.

Раніше ми повідомляли, що Леді Гага після довгого "застою" вразила публіку еротичним шоу: латекс, бондаж та сіті в стилі Мадонни.