Українська телеведуча, модель, нутриціолог та володарка розкішної фігури Валерія Крук, яку також усі знають як Кульбабу, регулярно радує шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 260 тисяч людей.

Цього разу Валерія Крук вирішила розповісти про те, яку шкоду завдають організму солодощі. Не секрет, що багатьом важко відмовитися від них, а дехто навіть відчуває справжню залежність. Як заявила дівчина, це відбивається не лише на вазі, а й на стані шкіри. Цукор запускає процеси старіння та любителі солодкого обов'язково з ними зіткнуться, це лише питання часу.

Скріншот із Instagram, Валерія Крук
Скріншот із Instagram, Валерія Крук

Дівчина докладно пояснила, що цукор, що надходить в організм, починає активно з'єднуватися з білком клітин (колагеном). Саме він відповідає за еластичність, гнучкість та гладкість шкіри.

Але це ще не все. Валерія попередила, що ласунів чекатиме великий перелік серйозних захворювань, якщо не зупинитися вчасно.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

"Тому, з’їсти десерт раз в пару місяців - 👌 І як бачите, я собі це дозволяю, хоча раніше не їла їх взагалі. Але налягати на солодке щодня.... ні! Добре думайте про ціну, яку Ви неодмінно заплатите", - написала Крук.

Раніше ми писали про те, що Валерія Крук оголила апетитні ніжки та показала, якою може бути українська краса: "Турки в шоці"

Як повідомляв Знай.ua, "Кульбаба" Валерія Крук показала розкішне тіло в купальнику на прохання хлопців із ЗСУ: "Око не відвести"

Також портал Знай.ua писав, що Валерія Крук нестерпно хоче додому, навіть обстрілів не боїться: "Немає нічого кращого за рідні стіни"