Одеський зрадник Джиган, який уже багато років живе в країні-агресорі, промовчавши про повномасштабну війну, дуже схожий на свою "сестру" Регіну Тодоренка, яка відхрестилася від своїх рідних та близьких в Україні.

Нещодавно дружина репера, Оксана Самойлова замовляла імениннику торт у вигляді ракети. А зараз вони разом показують, до чого іноді потрібно опуститися, зазнаючи впливу санкцій.

Джиган, скріншот: Youtube
Джиган, скріншот: Youtube

Або вони не мають грошей, часу, щоб дістатися до будь-яких теплих островів, щоб відпочити, або можливостей, оскільки рашистів поступово закривають у власній країні, без можливості пересуватися світом і жити в країнах Європи, щоб вони добре подумали про свою поведінку. .

Джиган, скріншот: Instagram Stories
Джиган, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Джиган, скріншот: Instagram Stories
Джиган, скріншот: Instagram Stories

А потім він показав величезну рибину, яку, як каже, власноруч упіймав.

"Друзі, я в душі не е*у, кого спіймав. Але він дуже великий і смачний", - говорив він.

Вірити йому чи ні – невідомо. Однак це Джиган...

Джиган, фото: Telegram
Джиган, фото: Telegram

Нагадаємо, "брату" за зрадою Регіни Тодоренко Джигану дружина подарувала ракету на 37-річчя : "Гірше нікуди"

Як повідомляв "Знай.uа", зрадниця Регіна Тодоренко пише казку про "тваринний світ", але без себе та росіян у головних ролях: "Цікаво..."

Знай.ua писав, фіналістка шоу "Холостяк" Яна Соломко втекла в росію і забула про війну: "Виявилося, ти наша ганьба"