Колишня ведуча «Зворотного відліку» Керол Вордерман порадувала шанувальників можливістю зазирнути у своє життя. Знаменитість знайшла час, щоб пропливти сорок кіл навколо мальовничого басейну в крихітному коричневому бікіні.

Відповідну публікацію Керол Вордерман продемонструвала на своїй сторінці у Instagram у розділі Stories.

61-річна зірка насолоджувалася відпочинком у Juice Master Retreat та знімала себе в басейні, коли вона насолоджувалася післяобіднім купанням у чистій блакитній воді.

На ній було коричневе бікіні з вирізом, гламурні сонцезахисні окуляри черепахового забарвлення, а світле волосся вона зібрала у невимушену зачіску.

Сторіс Керол Вордерман
Сторіс Керол Вордерман

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Позаду неї блакитне небо змінилося сонячним світлом, а її оточували високі гори та дерева.

Вона звернулася до камери і, здавалося, була в гарному настрої, коли говорила зі своїми 233 тисячі підписників у Instagram.

Керол сказала: "Привіт із басейну. Зробила 20, залишилося зробити ще 20. Я займалася йогою годину і півгодини займалася спінінгом, що було дуже стомлюючим. Дуже жарко. Я ще нічого не їла, я навіть не випила свій перший сік! Я дуже люблю його".

Сторіс Керол Вордерман
Сторіс Керол Вордерман

Вона також підписала відео: «Мені подобається тут, у Juicy Oasis. Одна година йоги, 30 хвилин обертання [...] 40 довжин у басейні».

Також колишня ведуча Countdown нещодавно позбавила своїх шанувальників промови після того, як дебютувала в TikTok.

Скрін ТікТок Керол Вордерман
Скрін ТікТок Керол Вордерман

Тим не менш, її бікіні тілесного кольору змусило деяких з її підписників повністю приголомшитися, оскільки здавалося, що вона була топлес.

Як раніше повідомляв портал "Знай", модель Демі Роуз приголомшила мережу голими грудьми.