Відома співачка Лоліта Мілявська народилася в Україні, але вже давно перебралася до росії і зараз неоднозначно ставиться до війни, називаючи її "спецоперацією". У той час, поки її рідну країну безжально бомбардують, вона продовжує розважати цинічних росіян.

Цього разу Мілявська вирішила розповісти, як багато їй дала росія, окрім "брудної" слави. Після почутого українці напевно проклинатимуть і засуджуватимуть артистку з ще більшим азартом, ніж це було раніше.

Лоліта Мілявська, скріншот  із відео
Лоліта Мілявська, скріншот із відео

Лоліта згадала свої студентські роки та вступ до ВНЗ. За словами співачки, в Україні її не прийняли б до жодного університету, оскільки вона має батька єврея. Таке заявили нібито її мамі. А от у російському місті Тамбові Мілявсяку одразу взяли, за що вона завжди буде вдячна.

"Я весь час у цьому відчутті, раптом тут теж антисемітизм. Стільки любові, скільки я отримувала і отримую тут... за всіх моїх обставин, неправильної поведінки. Мене країна завжди приймала, а країна - це люди", - заявила путіністка.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відеоролик із зізнаннями Лоліти розмістив український журналіст Дмитро Гордон і заявив, що її тілом опанували біси.

"У лоліту вселився біс. І, схоже, не один", - прокоментував Гордон.

Раніше ми писали про те, що путіністка Мілявська придумала казку про напад "бандерівця" на її маму і стала цинічною брехункою: "Гроші не пахнуть"

Як повідомляв Знай.ua, відомий режисер Олександр Роднянський закликав Лоліту Мілявську побачити нарешті правду та не виправдовувати окупантів

Також портал Знай.ua писав, що забула звідки родом: українці змішали Лоліту з брудом за те, що підстилалася під путіна