Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці зі зірками" Катерина Кухар регулярно балує численних фанатів яскравими та свіжими публікаціями на своєму акаунті в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч людей.

Катерина Кухар поділилася декількома корисними порадами з українцями, які зазнають неймовірного стресу через бойові дії, переїзди та всю ситуацію в цілому. Танцівниця заявила, що одне з наслідків такого стану - це порушення режиму харчування.

Скріншот із Instagram, Катя Кухар
Скріншот із Instagram, Катя Кухар

"На стресі організм вимагає відро морозива та тортик, або навпаки забирає відчуття голоду. Також, багато українців вимушені витрачати декілька днів у дорозі, щоб виїхати з країни або ж повернутися. І у цьому всьому дуже хочеться зберегти і фігуру, і гарне самопочуття", - додала Кухар.

Тим, хто зараз у дорозі чи кого чекає тривала подорож, Катерина радить купувати на заправках не хот-доги, а салат. Закордоном також можна знайти безліч магазинів зі свіжими продуктами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Українцям, які перебувають за межами рідної країни та з обмеженим бюджетом, варто звернути увагу в маркетах на яйця, овочі, хлібці та хумус. Особисто Кухар дуже любить кисломолочні продукти через їхню корисність.

"І вранці завжди випиваю стакан теплої води з лимоном, щоб очистити лімфу та програти жовчний. Це допомагає позбутись набряків, навіть у дорозі", - підсумувала Катерина.

Раніше ми писали про те, що Катерина Кухар із "Танці з зірками" побачила, як змінилася її донька за війну, але зрозуміють не всі

Як повідомляв Знай.ua, легендарна суддя з "Танців зі зірками" Катерина Кухар розповіла, як очистилася після детоксу : "Час повертатися"

Також портал Знай.ua писав, що Катерина Кухар із "Танці зі зірками" у тонкій сорочці постала серед розрухи: "Війна намагається позбавити нас майбутнього"