41-річна Кім Кардаш'ян бере участь у співпраці з Beats Fit Pro, де зірка привносить свою «творчу концепцію та палітру кольорів у бренд».

Цю публікацію Кім Кардаш'ян розмістила на своїй сторінці в Instagram.

У суботу зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян одягла сміливе вбрання біля тренажерів на відео, опублікованому в її обліковому записі в соцмережі, з підписом «Час у спортзалі».

Відео 41-річної моделі було опубліковано перед випуском її спільної роботи із Beats Fit Pro під назвою Beats x Kim.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Тип бездротових навушників був випущений для публіки минулого року. Королева селфі поєднується з Beats, щоб створити першу в історії колаборацію для лінійки Beats Fit Pro.

Кім розповіла про роботу з брендом під час інтерв'ю Vogue: «Я була однією з перших, хто спробував Beats Fit Pro, коли вони були запущені минулого року. Вони такі зручні, що я навіть забуваю, що вони на мені».

Чарівна Кім додала: «Я ношу їх майже з усім, тому що вони вписуються у багато аспектів мого дня. Я просто принесла свою творчу концепцію і свою палітру кольорів у бренд, який я завжди поважала і любила».

Також раніше цього року The Star повідомляла, що голі руки Кім шокували її шанувальників, які нарешті побачили, як вони виглядають насправді. Це тепер пояснює, чому вона завжди носить рукавички.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардаш'ян підшофе влаштувала пікантний показ на дні народження Кайлі Дженнер.

Нагадаємо, Меган Фокс та Кортні Кардаш'ян без штанів влаштували інтимне шоу.