Найкрасивіші жінки світу зіштовхувалися зі зрадами: Єва Лонгорія, Анджеліна Джолі, Шакіра, Дженніфер Еністон, Кортні Кардаш'ян, Анна Седокова...

Кожна жінка повинна розуміти, що справа не завжди в ній.

Питання про зради, але не любовні, а людські, піднялося і в акторки серіалу "Кріпосна" Наталки Денисенко з Тетяною Гончаровою. Адже зовсім нещодавно акторка потрапила у скандал, який стосувався зйомок із російськими артистами.

Наталка Денисенко, фото Знай.ua
Наталка Денисенко, фото Знай.ua

"Зараз дуже багато зрад... На зірок, на президента, на волонтерів, на ЗСУ... На всіх іде хейт, люди не витримують цього психологічно... І я рефлексую, на кшталт "Як вони могли, та я ж хороша", а потім думаю, що всіх можна зрозуміти " , - зізнається акторка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Денисенко розуміє, що вона по факту виправдовує людей, які бажають зла, але вона сама пам'ятає, як раніше могла в кожному шукати зраду.

"Якщо я чула, що чоловік розмовляє російською з кимось... Він дзвонить мені з фронту, я з ним розмовляю, а він там з кимось спілкується російською... Він мене заспокоював, що багато військових спілкуються російською... Мені потрібно було звертатися до психолога, тому що мене так наповнювала агресія... Я відчувала, що в мене всередині щось чорне", - згадала Наталка.

Нагадаємо, що племінник Наталки Денисенко з "Кріпосної" може спробувати її вбити.

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко зізналася, що "загнивала зсередини", довелося звертатися до фахівця.

Також стало відомо, що Наталка Денисенко "прикрилася" службою чоловіка Фединчика у ЗСУ, щоб відпочити за кордоном.