Відомий український шоумен та гуморист Вадим Мічковський, якого всі знають як Дядю Жору, регулярно спілкується з шанувальниками та радує їх розважальним контентом у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 760 тисяч людей. Крім того, він ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами.

Не всім батькам легко виховувати доньок, особливо вже у більш усвідомленому віці, коли їх тягне до всього дівочого, і Дядя Жора не став винятком. Його крихітка Аміна вирішила влаштувала справжній салон вдома, а першим клієнтом став улюблений татко.

Скріншот із Instagram, Дядя Жора
Скріншот із Instagram, Дядя Жора

Дівчинка сміливо взяла флакон лаку в руки і нафарбувала артистові нігтики фіолетовим кольором. Його обличчя при цьому виражало цілковиту безвихідь, але Аміна повеселилася від душі.

"Салон краси "У Аміни" відчинений… 😍😎 Кому манікюр?", - написав Дядя Жора.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальникам дуже сподобалася ідея Аміни та терплячість шоумена. Вони припустили, що він у заручниках і жартівливо попросили моргнути три рази, якщо це так. А ще здивувалися, як дівчинка не здогадалася зав'язати йому банти на волосся.

Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/
Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/

Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/
Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/

Раніше ми писали, що Дядя Жора вирішив проблему мокрих ніг під час дощу, але українці "відкриття" не оцінили: "Все сумно на старості"

Як повідомляв Знай.ua, Дядя Жора вирішив проблему пролитих крапель від чайного пакетика, а потім отримав "ляпаса" від українців: "Встиг скотитися"

Також портал Знай.ua писав, що Дядя Жора відкрив очі на "жорстоку" правду життя: "Жінка створена для..."