Українська актриса "Жіночого кварталу" та учасниця шоу "Ліга сміху" у складі команди Кременчука "Лукас" Катерина Нікітіна часто ділиться будь-якими публікаціями в Instagram, де за її життям стежать близько 70 тисяч людей.

Зараз дівчина у Stories виклала цікавий кадр, на якому вона не сама, а із зіркою.

Катя Нікітіна, фото з Instagram
Катя Нікітіна, фото з Instagram

Ось тільки зірка це – іншої площини, будучи відомим українським футболістом Євгеном Селезньовим.

"Ой матусі, ну це ж просто "наречений" - Євген Селезньов. Ну не могла не виставити це фото. Дівчатка, придивіться", - пише Катерина Нікітіна в публікації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На знімку вони з'явилися на футбольному стадіоні. Євген у легкій білій сорочці, у бордових штанях та у туфлях. А ось Нікітіна вирішила не відставати. На ній штани, але зеленого кольору та топік із глибоким вирізом.

Катерина Нікітіна, скріншот: Instagram Stories
Катерина Нікітіна, скріншот: Instagram Stories

А до цього дівчина вирішила занурити українців у минуле, показавши хронологію подій 24 лютого 2022 року. Все починалося зі звернень Володимира Зеленського, продовжилося обстрілом Маріуполя та захопленням критичної інфраструктури.

Нагадаємо, заплакана Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" розповіла про горе в сім'ї: "Ранок сліз"

Як повідомляв "Знай.uа", ветеран УПЛ Женя Селезньов не може потрапити на могилу батька до Макіївки через рашистів: "40 років у шахті"

Знай.uа писав, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" втратила вірного друга, з яким 10 років ділила горе і радість: "Дякую, що був зі мною"