Зірка реаліті-шоу Кім Кардаш'ян змусила серця битися швидше після того, як вона зайшла на свою платформу в соціальних мережах.

Дану публікацію Кім Кардаш'ян розмістила у своєму акаунті в Instagram.

У своєму Instagram зірка Keeping Up with the Kardashians влаштувала ще одну спокусливу демонстрацію, просуваючи свою колекцію Beats Fit Pro.

Виглядаючи розслабленою, поки вона впевнено стояла у мальовничому басейні, 41-річна Кім продемонструвала свою грайливу сторону, недбало потягуючи свій холодний напій.

Даючи шанувальникам уявлення про її пишні форми, низький топ бікіні зірки ледве міг приховати її активи, поки вона збирала свої яскраві світлі локони в пучок.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Зберігаючи футуристичний та стильний вигляд, Кім одягла великі сонцезахисні окуляри та звела макіяж до мінімуму.

Під знімками вона написала: «Моя колекція Beats Fit Pro із @beatsbydre вийшла у всьому світі! Доступна на Місяці, Дюні та Землі».

Після того, як її знімки потрапили на екрани, фанати попрямували прямо до розділу коментарів, щоб поділитися своїми думками про привабливу фотографію та осипати зірку реаліті-шоу коментарями.

Ця новина з'явилася після того, як Кім, як повідомляється, розірвала свій дев'ятимісячний роман із Пітом Девідсоном через їхню різницю у віці. Хоча раніше стверджувалося, що причиною розриву стала відстань між коханими.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Кім Кардаш'ян у зухвалому бікіні широко розсунула ноги і стала на сміливу позу.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер без спідньої білизни змусила відвисати щелепи.