Відома українська телеведуча та акторка Даша Трегубова, крім іншого, є ще й активною користувачкою соцмережі Instagram. Дівчина регулярно розміщує для фанатів свіжі та досить цікаві публікації. Кількість її передплатників уже перевищила 115 тисяч.

Даша Трегубова зустрілася зі своєю близькою подругою Анітою Луценко, яку всі знають як зіркового тренера шоу "Зважені та щасливі", та показала кілька фотографій з теплої зустрічі. Обидві жінки зараз перебувають за кордоном через активні бойові дії в рідній країні, а побачились вони у Польщі.

Скріншот із Instagram, Даша Трегубова
Скріншот із Instagram, Даша Трегубова

Судячи зі слів і реакції Трегубової, вони давно не бачили одна одну. Також телеведуча зазначила, що вони міцно товаришують уже протягом 10 років, хоча разом у соціальних мережах та на публіці рідко з'являлися.

"Єдине, що лишається стабільним у світі - друзі ❤️Ми з @anitasporty дружимо вже 10 років, і я дуже скучила", - зворушливо зізналася знаменитість.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато шанувальників погодилися з Дашею у тому, що мати друзів це дуже цінно, але деяким пощастило менше і зараз у їхньому житті немає таких людей.

Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/
Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/

Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/
Коментарі - instagram.com/dasha.tregubova/

Раніше ми писали про те, що зірка шоу "Маска" актриса Даша Трегубова познайомила українців з чудовим хлопцем: "Позивний Вовчик"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Трегубова довела доньку Поліну до сліз, виконавши заповітне та зовсім недитяче бажання: "Хочу, щоб путін..."

Також портал Знай.ua писав, що Даша Трегубова зірвалася на українців, які ллють бруд на своїх: "Ця ненависть до кого має бути?"