Відома українська співачка, в минулому політична діячка та героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою аудиторію свіжими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 490 тисяч людей.

Всі українці напевно помітили, що Злата Огнєвіч особливо ставиться до військових, поважає і пишається їхньою службою. Її новий пост якраз присвячений цьому. Артистка зазначила, що під час нещодавньої поїздки до хлопців вкотре переконалася у їхніх людських якостях.

Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч
Скріншот з Instagram, Злата Огнєвіч

Також співачка захоплюється жінками, які вирішили боротися з окупантами на передовій, незважаючи на те, що довелося залишити власних дітей удома.

"Напевно, війна виховує ці якості, або ще дужче проявляє їх. Я це часто помічаю серед бійців. Бачу і жінок, які теж на позиціях, вони залишили свою родину, щоб захистити родини інших людей 🙌🏼 Стільки доріг зійшлося в один буремний шлях…" - написала Злата.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Зірка не залишила поза увагою тих українців, які працюють заради перемоги у тилу і навіть просто продовжують жити. Вона цінує внесок кожної людини і вірить, незабаром нам вдасться остаточно вразити ворога.

"ВСІ МИ — КРУТІ! Продовжуйте далі в цьому дусі і ми неодмінно переможемо!", - заявила Огнєвіч.

Раніше ми писали про те, що росіяни знову попалися на крадіжці і нахабно "споганили" пісню Злати Огнєвіч у Криму: "Чого ще чекати від болотян ?

Як повідомляв Знай.ua, Злата Огнєвіч подала "поганий" приклад Дзідзьо та Пономарьову, вказавши шлях російському військовому кораблю: "Навчаю пацанів"

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч у стильному мерчі поміркувала про українців під обстрілами: "Рятують свої життя"