Український артист Дмитро Шуров має власний та дуже успішний сольний проект Pianoбой, а в минулому він був клавішником "Океану Ельзи", "Esthetic Education" та Земфіри. Нині він відважно захищає країну на культурному фронті, дає концерти та допомагає ЗСУ.

Дмитро Шуров повідомив, що став музичним продюсером у Нацвідборі конкурсу Євробачення-2023. Артист заявив, що музика під час війни – це теж зброя та дуже потужна. Він також хоче, щоб вся Європа почула талановитих українців, які зараз відважно виборюють свою свободу.

Дмитро Шуров, фото з Instagram
Дмитро Шуров, фото з Instagram

"Я знаю, що такі люди в нас є, і, хоча зараз творити дуже важко, я запрошую і закликаю музикантів всіх стилів та жанрів терміново братись за улюблений інструмент і долучатись до відбору", - написав Шуров.

Прийом заявок на сайті триватиме до 15 жовтня і цього року чимало змін зі складом журі та участю. Наприклад, оцінювати таланти будуть ті зірки, яких виберуть саме українці за допомогою онлайн-голосування. А ще Шуров попередив, що обрана учасниками пісня має зберігатись у секреті до відбору.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Фінал національного відбору відбудеться у грудні, у Києві.

"Всі ми хочемо, щоб цей відбір був новою сторінкою, давайте відповідально поставимось до всіх нюаснів і разом уникнемо нікому не потрібних зашкварів", - зазначив музикант.

Раніше ми писали про те, що Pianoбой довів, наскільки доречна та ефективна творчість під час війни, забезпечивши ЗСУ всім необхідним: "Нація переможців"

Як повідомляв Знай.ua, Pianoбой зняв кліп на пророчу пісню, яку написав ще за рік до війни: "Це неймовірно, до сліз, до мурашок"

Також портал Знай.ua писав, що Pianoбой відправиться до "підвального" туру зі скрипалем-військовим, щоб підтримати земляків: "Щиро і невимушено"