Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов радує шанувальників не лише чуттєвими піснями, а й свіжими постами у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 150 тисяч людей.

Олександр Пономарьов, як і інші українські артисти, вшанував пам'ять покійного Кузьми Скрябіна, який 17 серпня міг би відзначати свій день народження. З моменту смертельної аварії минуло майже 8 років, але біль у серцях усіх українців не вщухає й досі.

Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"
Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"

Співак розмістив архівне відео зі свого концерту, на якому виконав легендарну пісню Кузьми "Сам собі країна". Зважаючи на все, той вечір був також присвячений пам'яті покійного артиста, адже на сцені були його фото та свічки, що горять.

"Кузя, з Днем народження! Пам'ятаємо…" - коротко, але зворушливо привітав друга Пономарьов.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Українці підтримали Пономарьова і заявили, що таку людину, як Скрябін, забути неможливо. А ще запевняють, що він із нами, спостерігає за всіма з небес.

Коментарі - instagram.com/ponomaryovoleksandr/
Коментарі - instagram.com/ponomaryovoleksandr/

Коментарі - instagram.com/ponomaryovoleksandr/
Коментарі - instagram.com/ponomaryovoleksandr/

Раніше ми писали про те, що Дзідзьо приділив особливу увагу Пономарьову у його день народження, а Зібров та Цибульська підтримали: "Обіймаю, Саню"

Як повідомляв Знай.ua, росіяни взялися за пісні Скрябіна, Соловій та "Океан Ельзи", кров з вух не зупинити: "Вет кікалін" та "Спісі без сома"

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Пономарьов "відростив" собі та Дзідзьо великі голови, щоб похвалитися розміром: "Приємно бачити"