Український гуморист, ведучий та зірка серіалу "Одного разу під Полтавою", а також учасник колективу "VIP Тернопіль" Віктор Гевко похвалився дружиною-чарівницею. Захоплюючим роликом він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Віктор Гевко разом із колегами активно займається волонтерством, допомагаючи ЗСУ та з кожним днем ​​наближаючи перемогу. Але разом з тим він не забуває про велику армію шанувальників, з якими постійно підтримує зв'язки та регулярно ділиться яскравими кадрами як з особистого життя, так і пов'язані з професійною діяльністю.

Віктор Гевко. Фото: скрін youtube
Віктор Гевко. Фото: скрін youtube

Цього разу гуморист вирішив трохи відкрити завісу сімейного життя, показавши свою дружину та сина. На відео чоловіка Віктора Гевка стоїть навпроти сина та здійснює "магічні" рухи, після яких хлопчик артистично падає на ліжко. Гуморист зазначив, що ось така у нього дружина – і красуня, і чарівниця.

Син та дружина Віктора Гевка. Фото: скрін instagram stories
Син та дружина Віктора Гевка. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

"Мистецтво магії від Наталії Гевко", - підписав відео артист.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна в Криму: "Вуса справили жест доброї волі".

Також наш портал повідомляв, Юрій Ткач з "Квартал 95" втомився від самотності і декого запросив додому, поки дружини немає поряд: "Вирішив завести друга".

Крім того, наш портал інформував, Ігор Ласточкін та Настя Оруджева з "Жіночого кварталу" розповіли сумну правду про реалії життя в новому комедійному серіалі "Волонтери".