Відомий український музикант та телеведучий Коля Сєрга розповів, які дива часом трапляються на передовій з воїнами ЗСУ. Відповідне відео він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Коля Сєрга один із тих артистів, які з перших днів війни стали на захист України. Музикант надає всіляку підтримку ЗСУ, зокрема, піднімаючи бойовий дух воїнів своєю творчістю. Водночас він не забуває про шанувальників і регулярно радує їх новими фото чи відео.

Коля Сєрга. Фото: скрін youtube
Коля Сєрга. Фото: скрін youtube

Цього разу Коля Сєрга записав відео та розповів, що часом на фронті трапляються справжні дива. Він показав українського захисника, який дивом залишився живим після удару ворога. Музикант зазначив, що життя воїну врятував мобільний телефон.

Коля Сєрга. Фото: скрін instagram stories
Коля Сєрга. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Друзі, це Михайло Босяк. Командир батальйону розвідки. Кілька днів тому він отримав поранення. Дивом вижив. Тому що уламок прошив крізь магазин АК, а під ним був Айфон. І Айфон зупинив уламок. На місці серця", - поділився музикант.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Даніель Салем у всеозброєнні захопив бойовим настроєм на передовій: "Мрія кожної жінки".

Також наш портал інформував, Ірина Федишин після повернення в Україну показала шанувальникам обстріляний автомобіль: "Господи, дякую тобі".

Крім того, наш портал повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна в Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".