Відома українська співачка та дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка зараз займається сольною кар'єрою під псевдонімом NK, тішить шанувальників новинами про особисте та творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Після тривалої відсутності в Україні Настя повернулась до дому. Варто зазначити, що шанувальники неодноразово засуджували співаків за те, що вони виїхали з України.

Нещодавно Настя повернулася в Україну, проте Потапа з нею не було. Варто зазначити, що багато відомого репера Позитив та інші представники шоу-бізнесу просять повернутися в Україну. Проте Настя зараз віддувається за себе та за чоловіка.

Співачка оприлюднила фото, на якому вона у білій блузі та чорних штанях. У публікації вона написала, що любить Київ.

Проте співачка натрапила на хейт у коментарях. Шанувальники поцікавились, чи приїхав з нею ПОтап та зауважили, що співачка погладшала та припустили, що це, мабуть, від солодкого життя за кордоном. У коментарях підписники написали:

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

"Потап тоже в Киев приехал? Наверно в ополчение пойде́т?"

"Втікла вперше дні війни, а коли побачила, що український народ не злякався і не зламався перед ордою...повернулась, як те шакаля! Все і всі бачили, хто тікав, а хто залишався !"

"Что-то разнесло Настечку, от жизни сладкой за границами )))"

"Начинаешь пролаживать дорожку потапу!?!?!?"

"Головне, встигнути поспівати в Ірпені і Бородянці, і бігом назад до заграниці. 👏 Красуня"

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських нагадала, яка важка робота чекає на всіх українців після війни: "Стільки відновити і відбудувати"

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських виправдалася після втечі з України: "Кожен наступний виступ присвячую українцям"

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських знайшла зброю для України, сильнішу за Himars та винищувачів: "Кулі не беруть"