Українська блогерка, переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова, яка до того ж є щасливою дружиною Микити Добриніна та мамою їхньої спільної дитини, активно веде аккаунт у соцмережі Instagram і часто радує аудиторію свіжими публікаціями. За дівчиною слідкує близько 1,5 мільйона людей.

Даша Квіткова вирішила показати шанувальникам усі татуювання на своєму тілі та докладно розповісти, що кожна з них означає.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Першу вона зробила у восьмому класі - маленька вішалка на руці, як у учасника гурту One Direction Гаррі Стайлса. Вона дуже любила творчість цих виконавців.

"Хлопці мені дуже допомогли. Витягли мене тоді з депресії, тому я їм вдячна", - зізналася Квіткова.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Наступними дівчина набила тюльпани на вусі, а потім серце на ключиці. Спочатку вона зробила два бутони, але мама її посварила, адже має бути непарне число.

Тату Квіткової, скріншот з відео
Тату Квіткової, скріншот з відео

Напис "Te Amo", у перекладі - люблю тебе. Квіткова набила його на ребрах із чоловіком Добриніним на знак кохання один до одного. Гілка оливи на пальці для неї – це почуття спокою.

Спонтанним татуванням стала зірочка на пальці, яка вже встигла розмитися. Три крапки на іншому пальці просто здалися їй симпатичними. Маленьке левеня на кисті руки присвячене її синові на ім'я Лев.

Тату Квіткової, скріншот з відео
Тату Квіткової, скріншот з відео

Троянду біля інтимного місця молода мама зробила після шоу "Холостяк", на нозі - напис "Sunshine". Є ще декілька патріотичних тату - скріпки, карта України. Колосок на руці це образ сім'ї, достатку, кохання.

Тату Квіткової, скріншот з відео
Тату Квіткової, скріншот з відео

Тату Квіткової, скріншот з відео
Тату Квіткової, скріншот з відео

"Знаю, деякі люди проти татуювань, як моя мама. І це нормально, коли є різні думки, я вас ні до чого не примушую - просто показую", - пояснила дівчина.

Раніше ми писали про те, що Даша Квіткова з "Холостяка" потужно відповіла на хейт через маленькі груди: "Без сись прожити можна"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Квіткова з "Холостяка" погладшала до 83 кг, нікому цього не показавши: "Не дуже комфортно"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Квіткова розповіла про другу вагітність від Микити Добриніна через маммопластику: "Бідони не потрібні"