Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями у Instagram, де за його життям стежать близько 90 тисяч людей.

Зовсім недавно у київській підземці, на станції Майдан Незалежності відбувся благодійний концерт, учасником якого став Віктор Павлік.

Скріншот із Instagram, Віктор Павлік
Скріншот із Instagram, Віктор Павлік

Не тільки він виступив для українців, там були Надя Дорофєєва з Позитивом, Тоня Матвієнко з чоловіком Арсеном Мірзояном та інші зірки.

"Пограли сьогодні з хлопцями трохи в підземці… Разом до Перемоги!" - написав Віктор.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

На короткому відео Павлік виконує пісню "Шикидим". Саме з нею його асоціюють багато шанувальників. Ці рядки співають по сьогоднішній день, незважаючи на те, що випустив її артист у далекому 1997 році.

Варто зазначити, що з початком війни такі концерти в метро стали дуже популярними. Насамперед, це доступно, будь-який українець може почути кумирів, ще й з такої невеликої відстані. По-друге - безпечно, оскільки у разі обстрілу окупантів є шанси вижити.

Раніше ми писали про те, що Катя Репяхова у розпачі, "розривається" між роботою, сином та Віктором Павліком: "Не вистачає часу"

Як повідомляв Знай.ua, Катя Репяхова відпустила Віктора Павліка, ледь не плачучи від проблем, що звалилися: "Чоловік поїхав, можна і..."

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова показала, як чоловік Віктор Павлік "підлизується" до неї перед вильотом до США: "Франковичу, щось тебе не впізнати"