Відомий український виконавець та соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який також є чоловіком співачки Alyosha та батьком їхніх спільних дітей, досить рідко розміщує свіжі публікації в Instagram, де за ним слідкує 133 тисячі людей. Але зараз на його акаунті можна зустріти безліч постів із новинами щодо війни та особистих досягнень.

Тарас Тополь знову поділився думками, які прийшли в його голову за час боротьби з окупантами на передовій. Артист зізнався, що у нього викликає неймовірну злість та розпач – усвідомлення того, що через росію українські діти залишаються без батьків.

"Татусі повернуться, але історіями в книжках, у назвах вулиць, повернуться спогадами і сльозами у думках і серцях дітей. Більше ніколи не обіймуть, не дадуть важливої поради, не будуть поруч у важливий момент", - додав Тарас.

Скріншот із Instagram, Тарас Тополя
Скріншот із Instagram, Тарас Тополя

Музикант заявив, що ця ціна свободи, яку платять усі українці під час цієї жорстокої війни.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Тому він зі своєю групою вирішив допомогти дітям, які втратили батьків на війні до повноліття та після. Також Тополя зазначив, що благодійний фонд "Антитіла" продовжує працювати на підтримку ЗСУ та мирних людей.

"Ми шукатимемо можливості, щоб задовільнити їх потреби і хоча б частково замінити собою батьківське плече.Особливий напрямок діяльності БФ Антитіла, наших друзів і партнерів буде присвячено саме дітям загиблих на війні. Заради кого ми боремося, якщо не заради них і їхнього майбутнього", - повідомив артист.

Раніше ми писали про те, що Alyosha хотіла піти на війну разом із чоловіком Тарасом Тополем з "Антитіл", але зупинило лише одне: "Якби не діти..."

Як повідомляв Знай.ua, гурт Антитіла випустила англомовну версію пісні "Hello": "Звертаємось до всього світу"

Також портал Знай.ua писав, що Alyosha згадала, як у Карпатах "упала" ядерна бомба для Тараса Тополі з "Антитіл": "Не треба слів"