Українська співачка та акторка Наталя Могилевська постійно на зв'язку з шанувальниками. На сторінках соціальної мережі instagram вона ділиться подробицями особистого та творчого життя. З нетерпінням від неї чекають новин 1,3 млн підписників

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, Наталя залишилась в Україні та багато подорожувала з благодійними концертами. А зараз вона відкрила в собі новий талант - вона стала акторкою й зараз грає у театрі ім. Лесі Українки. Вона вражена популярністю її моновистави "Я вдома".

Також співачка багато подорожує з благодійними концертами та виступає в столичному метрополітені. Глядачі обожнюють багатограну творчість співачки та акторки, за що Наталя їм вдячна.

А нещодавно у сторіс соціальної мережі вона розповіла підписникам, що скучила за ними та до Дня Незалежності готує для них музичний сюрприз. Подробиць вона не розкриває, адже це вже не буде сюрпризом.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Проте дорогою на репетицію, вона показала підписникам район Березняки. Наталя зізналась, що саме тут вона народилась та провела своє дитинство.

"Сьогодні була на репетиції в районі, де я народилася та виросла", підписала вона відео та визначила геолокацію районом Києва Березняки.

Наталя Могилевська, скриншот: Instagram Stories
Наталя Могилевська, скриншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Наталю Могилевську оточили захисники з ЗСУ, є до чого причепитися: "Усю війну одне й те саме".

До слова, Наталія Могилевська показала Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в юності: "Залізний генерал".

Раніше ми писали, що Наталя Могилевська зізналася, чого не вистачає їй на сцені: "Я вже починаю потихеньку писати"