Відома російська балерина Анастасія Волочкова зайнялася улюбленими втіхами з черговим "другом" та показала все шанувальникам. Кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Анастасія Волочкова досить яскрава публічна особистість, яка не соромиться виставляти на загальний огляд особисте життя. Нерідко це викликає бурхливу критику із боку шанувальників. Втім, зірку це навряд чи бентежить, тому що продовжує привертати увагу до своєї персони.

Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube
Анастасія Волочкова. Фото: скрін youtube

Так, цього разу балерина поділилася новим фото, на якому позує разом із чоловіком. Волочкова зазначила, що він їй лише друг, але не встояла і віддалася улюбленим втіхам разом з компаньйоном - пропустила келих вина і покурила кальян.

"Не встигла станцювати і заспівати в моєму проєкті вчора, а сьогодні вже знімальний день. Я така щаслива була побачити Олександра", - підписала фото Волочкова.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Шанувальники розкритикували зірку і до того ж порадили їй прийняти душ.

"Знову в труселях", "Грьобаний сором, Настя, помийте волосся", "Чому все ще в трусах? Анастасія, не розчаровуйте нас, треба далі розвиватися.... Успіхів від душі", "І знову бухлішко", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Настя Волочкова з "копією" Майкла Джексона "хряпнула" зайвого і заговорила про кохання: "Постаріла і завжди зі склянкою".

Також наш портал інформував, Таїсію Повалій відправили до Північної Кореї за танці у Кремлі, Зібров все вирішив: "Вона відірвана".

Крім того, ми писали, чоловік Валерії Йосип Пригожин звинуватив Лайму Вайкуле у війні та засудив вихід із прапором України: "Це свинство".