Відома співачка Тоня Матвієнко отримала офіційно звання Заслуженої артистки України", вручення відбулося під час налаштування музичних інструментів перед концертом.

Тоня Матвієнко друга половинка музиканта Арсена Мірзояна, часто ділиться цікавими історіями у своєму Instagram, де на сторінку співачки підписано понад 101 тисяча шанувальників. На відео, яке розмістила Тоня цього разу - момент вручення нагороди, яку, за словами красуні, вона отримала минулого року.

Антоніна Матвієнко. Фото: скриншот Instagram
Антоніна Матвієнко. Фото: скриншот Instagram

А ось і сам момент вручення 🥳💛💙 Було неочікувано, бо відбулося це під час саундчеку - написала Тоня Маатвієнко.

Раніше вона написала, що власне звання отримала ще у серпні минулого року, а от з відзнакою не склалося. Як розповіла сама Тоня, торік, отримавши з десяток повідомлень з привітаннями, не витримала та запитала "а з чим саме вітаєте?".

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Відзнака Антоніни Матвієнко. Фото: скриншот Instagram
Відзнака Антоніни Матвієнко. Фото: скриншот Instagram

І тут мені надсилають посилання на Указ Президента, про присвоєння звання Заслуженої. Перша емоція шок та сльози на очах. Торік офіційного вручення не відбулося, але ось сьогодні тримаю в руках відзнаку. Знаю, багато хто скептично ставиться до подібних звань, але, як жартує моя мама: "Зате надбавка до пенсії буде". - віджартувалася артистка.

У коментарях ще раз привітали Тоню з відзнакою та побажали успіхів у кар'єрі.

"Сильно, вітаю!", "Вітаю", "Тоня вітаю тебе дорогенька", "Наступна ціль - народна артистка", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що співачка Тоня Матвієнко поскаржилась на фінансову скруту та розповіла про роботу прибиральниці в Англії.

Як повідомляв "Знай.ua" Віктор Павлік влаштував запальний "Шикидим" на очах у натовпу українців, але без Репяхової.

Також "Знай.ua" інформував, що Тоня Матвієнко "злилася" в єдине ціле з Мірзояном у підземці під овації українців.