Продюсер, актор та ведучий Юрій Горбунов показав, як сильно чекає кримські вина, розмістивши на своїй сторінці фото полиць одного з супермаркетів України.

Юрій Горбунов часто викладає на своїй сторінці в Instagram цікавий контент. У ведучого досить велика аудиторія читачів, один мільйон, тому Юрій намагається і приватні фото показувати, і ділитися цікавими новинами.

Юрій Горбунов. Фото: скриншот Instagram
Юрій Горбунов. Фото: скриншот Instagram

Цього разу артист розмістив фото з одного українського супермаркету, який виділив місце для кримських вин на своїх полицях.

"Кримські вина. Полиці чекають і ми чекаємо. Віримо в українських героїв", - йдеться на фото.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Допис Юрія Горбунова. Фото: скриншот Instagram
Допис Юрія Горбунова. Фото: скриншот Instagram

Юрій Горбунов зазначив, що всі українці в очікуванні. І дійсно у коментарях підтвердили, що раніше полюбляли українські кримські вина, та чекають на появу їх на наших полицях та на святкових столах.

"Чекаємо", "Оце креативно", "Так! Білий Мускат червоного каменю будь ласочка", "Чекаємо! Слава Україні", "Дуже гарно! А де відділ для Херсонських кавунів? Я інші не їм - чекаю класику з Херсону!!!", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Горбунов розлучається з першою, а пес Патрон - із качкою-талісманом: українські зірки вирішили зробити все для ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Горбунов "зустрів" пенсіонерку, яка проговорилася про танки в Криму: "Солдати їдуть звідти".

Також "Знай.ua" інформував, Юрій Горбунов зустрівся з Дорофєєвою та Позитивом, але Потапа ніхто не бачить.