Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, гуморист, продюсер та актор, а також чоловік Катерини Осадчої та батько прекрасних дітей.

Наразі чоловік поділився спільним знімком із багатьма зірками шоу-бізнесу, включаючи Злату Огнєвіч, Надю Дорофєєву, Алексєєва, Позитива, Артема Пивоварова, Кадная, Khayat та інших.

Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube
Юрій Горбунов. Фото: скрін youtube

"Сьогодні мав честь бути ведучим неймовірного заходу – вручення нагород дітям-героям! Вітав дітей особисто Президент! А артисти-колеги вручали дітям подарунки від себе! Душевно було! По домашньому!", - пише Юрій Горбунов.

Справа в тому, що у п'ятницю, 12 серпня 2022 року, в Україні святкується День молоді, з нагоди якого Володимир Зеленський і зібрав усіх разом. З різних міст, із різними історіями війни.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Юрій Горбунов, фото: Instagram
Юрій Горбунов, фото: Instagram

"Ось ця компанія зібралася", "Юрію, ви ймовірно не ту людину відзначили, замість Алексєєва, іншу людину", "Які чудові наші артисти", "З усією повагою до вас Юра, але чому медійні люди працюють, а моряки та пілоти страждають ?", "Потапа щось не видно…", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юрій Горбунов посміявся з передчасного закриття пляжного сезону в Криму: "Гарячі тури"

Як повідомляв "Знай.uа", Катя Осадча зі "Світського життя" зняла взуття та вразила шанувальників легким ніжним чином від українського дизайнера

Знай.uа писал, Катя Осадчая из "Світського життя" восхитила Сеть снимком с младшим сыном: "Уже скоро год Данилу"