Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. У соцмережі Instagram зірка часто ділиться яскравими публікаціями та новинами з особистого життя, за яким стежить понад 290 тисяч людей.

Олена-Крістіна Лебідь показала гаряче фото в купальнику, яке, напевно викличе не найкращі реакції її підписників. Артистка завжди була дуже худенькою і витонченою, а багато хто не забуває її "вколоти" за це.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

У кадрі знаменитість підстрибує, а повітряні кулі, які вона тримає у руці, наче тягнуть її до неба. Знімок схожий на фрагмент із мультфільму "Вгору", де старий вирушив у подорож на власному будинку, який злетів за допомогою куль.

"Кульки та вантажик 🤘🤘🤘🤪🤪🤪", - жартівливо відзначила Лебідь.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як і очікувалося, знайшлися "критики", незадоволені фігурою телеведучої. Більше того, деякі запропонували їй поїсти, але та вирішила проігнорувати дотепників.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Раніше ми писали про те, що Олена-Крістіна Лебідь показала "побочку" стосунків із ексміністром Павлом Розенком: "Просто два слова"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь готова до нових викриттів безсовісних українців: "Аферисти в сітях" повертаються - коли прем'єра

Також портал Знай.ua писав, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь захотіла пиріжок, думаючи про "заборонене": "Не винна я"