Аліна Смоляр – багатьом невідома українська актриса, продюсер та модель з Одеси, за якою в Instagram стежать близько 24 тисяч людей.

Дівчина не соромиться демонструвати пишні груди та пружні форми на камеру, у різних позах. Це її робота. Але ми згадаємо про останнє головне досягнення. Мова, звичайно ж, про роль у гучному серіалі Love, Death & Robots.

Аліна Смоляр, фото: Instagram
Аліна Смоляр, фото: Instagram

З'явилася Аліна в епізоді Jibaro, знятого оскароносним режисером Альберто М'єльго. Для Смоляра ці зйомки були незвичайними. В останній публікації Instagram дівчина постала на знімках, перебуваючи в Парижі. Вона навіть там говорить про війну. За її словами, повномасштабне вторгнення рашистів в Україну зупинило час.

"Може здатися, що ми, я, повернулися до свого життя, але це знову ж таки просто картинка. Просто образ, який допомагає нам залишатися сильними. Чи думаю я про війну? Кожну хвилину мого життя. Це як фонова музика у ресторані", - пише Аліна Смоляр у публікації.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Аліна Смоляр, скріншот: Instagram
Аліна Смоляр, скріншот: Instagram

Її переслідує постійне почуття тривоги, але актриса сподівається, що воно зникне одразу, як тільки Україна переможе.

Аліна Смоляр, фото: Instagram
Аліна Смоляр, фото: Instagram

Аліна Смоляр, фото: Instagram
Аліна Смоляр, фото: Instagram

Нагадаємо, чудова моторошна ода оригінальної "Сімейки Аддамс": Netflix показав новий трейлер серіалу "Уенсдей"

Як повідомляв "Знай.uа", Дуейн "Скеля" Джонсон показав "Чорного Адама" з несподіваного боку: найкрутіший антигерой зруйнує всесвіт DC?

Знай.ua писав, аніме про покемонів прямує на Netflix: унікальний спецвипуск поверне в знаменитий світ Пікачу