Невістка телеведучої Оксани Марченко зараз активно веде соціальне життя і не соромиться своїх родичів, які прославилися через проросійську позицію і стали ганьбою для всього українського народу.

На цей раз Катерина Марченко вирішила побалувати шанувальників фотографіями свого сина, якого народила в березні трохи більше року тому. Як відомо, дівчина вийшла заміж за старшого сина зірки "Х-Фактора" Богдана восени 2021 року, а всього через півроку на світ з'явився первісток пари.

Син та невістка Марченко, фото з Instagram
Син та невістка Марченко, фото з Instagram

Образ молода мама обрала патріотичний, на диво. Вона заплела у волосся канекалони жовтого та синього кольорів. Її нові родичі не славляться "правильною" громадянською позицією і дуже далекі від цінностей інших українців, тож Катерина намагається обминати політичні теми.

Скріншот із Instagram, невістка Марченко
Скріншот із Instagram, невістка Марченко

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

І знову під публікацією мінімум коментарів, і всі вони позитивні. Зважаючи на все, у невістки Марченка це увійшло у звичку - "підчищати" будь-які засуджувальні реакції своїх земляків.

Варто зазначити, що малюка назвали на честь Медвудчка - Віктором, хоча він доводиться Богданові вітчимом. Син Марченко народився у попередньому шлюбі із бізнесменом Юрієм Коржем. Проте Богдан носить прізвище матері, як і його дружина.

Марченко з невісткою, фото з Instagram
Марченко з невісткою, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що невістка проросійської Оксани Марченко опустила очі і все "підчистила": таких родичів варто соромитися

Як повідомляв Знай.ua, ексучасник "X-Фактора" висміяв поради Оксани Марченко, яка придумала "дост кара гюнде": "Потрібні пісні російською"

Також портал Знай.ua писав, що черкаська копія Лободи Анна Asti зробила вибір на користь "шанувальника" Марченка Кіркорова: співатимуть про кохання