Українська співачка та акторкаОля Полякова, яку також усі знають як суперблондинку та королеву ночі, обожнює радувати свою велику армію шанувальників свіжими публікаціями у Instagram. За творчістю та яскравим образом зірки у соцмережі стежить 2,7 мільйона людей.

Оля Полякова зробила щось неймовірне – спалила у прямому ефірі шоу "Сніданок з 1+1" кокошник, з яким виступала на сцені багато років. Таким чином вона хоче позбутися всього російського, в тому числі і образу, з яким її асоціюють.

Оля Полякова, скріншот з відео
Оля Полякова, скріншот з відео

Війна спонукала її на такий вчинок. Артистка наголосила, що ці трагічні події вплинули не лише на неї, а й на всіх українців.

"Мій перший великий успіх прийшов з образом, який уже в минулому, але, як і раніше, його добре пам'ятають. Головний убір, російський кокошник зробив мене відомою та в пізнаванною артисткою далеко за межами України", - поділилася Полякова.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Співачка раніше не надавала великого значення головному убору, який прийшов із росії. Проте, щоб розірвати всі ниточки з минулим, вона вирішила його спалити.

"І якщо вчора кокошник це був просто сценічний атрибут, простий головний убір, то сьогодні це вже символ культури, яка прийшла до нас із війною. І тепер йому не місце тут, в Україні. Йому не місце і у моїй костюмерній. Це минуле", - заявила Оля.

Спалила кокошник Полякова на пагорбах Татарки, провела обряд очищення за традиціями наших предків. Також вона прокляла кожного, хто без запрошення прийде на українську землю.

Раніше ми писали про те, що донька Олі Полякової Маша зізналася, як легко її спокусити у пошуку гарячих хлопців: "Вийшла заміж"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Полякова показала, як дівчатка з гітарами повертаються до України: "Мене цього разу взяли"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Полякова вирішила, що настав час прощатися з "Валерою": співачка почала виводити в люди молодшу доньку Алісу