Українська акторка та телеведуча, щаслива дружина та мама Ольга Сумська любить радувати свою велику армію шанувальників різними новинами з особистого та професійного життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 730 тисяч людей.

Ольга Сумська 22 серпня святкує свій день народження. Артистці виповнилося 56 років і з такого чудового приводу її привітали багато українських зірок.

Ольга Сумська. Фото: Instagram
Ольга Сумська. Фото: Instagram

Співачка Камалія, яка зараз активно допомагає українцям у війні з росією, привітала Сумську від усієї своєї пакистанської родини. Вона адресувала акторці безліч теплих і зворушливих побажань.

"Олечка, наша родина бажає тобі любові та творчого натхнення, ти неймовірна жінка і приклад для багатьох! Мирного неба над головою, здійснення бажань, здоров‘я тобі та твоїй сім‘ї! З Днем Народження, моя люба!" - написала співачка.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Скріншот з Instagram, Камалія
Скріншот з Instagram, Камалія

Павло Зібров показав кілька архівних знімків з Ольгою і зізнався, як сильно він любить її.

Скріншот з Insta Stories, Сумська
Скріншот з Insta Stories, Сумська

Віталій Козловський також не відстав від колег. Виконавець побажав акторці щасливого життя під мирним небом. Всім зіркам Ольга висловила величезну подяку та оцінила їхню увагу.

Скріншот з Insta Stories, Сумська
Скріншот з Insta Stories, Сумська

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська присоромила "непорядних" українців і пошкодувала, що в Україні немає "дошки ганьби": "Їм не гидко від самих себе?"

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Сумська розповіла, як Сніжана Єгорова зрадила Батьківщину, більше нічого немає: "Ти збожеволіла? Летять бомби"

Також портал Знай.ua писав, що акторка Ольга Сумська показала рідкісне архівне фото, як вона виглядала під час першої ролі у кіно.