Творець хітів Angels Роббі Вільямс одного разу зустрів голлівудську ікону Барбру Стрейзанд під час відпустки на південній частині Тихого океану на Таїті, і вони не впізнали одне одного.

Відповідну новину розмістили на порталі «DailyStar»

48-річний Роббі сказав: "І це було схоже на привіт, я Джоне. Привіт, я Роб. І привіт, я Стів. Привіт я Барбра. Здрастуйте, Барбра, радий познайомитися, - приємна старенька. Потім я сів поряд з Барброю. Це була Барбра Стрейзанд. І я подумав: "О, ааа".

Але співак Let Me Entertain You сказав, що Барбра також переплутала його особу.

Роббі Вільямс. Фото: Facebook
Роббі Вільямс. Фото: Facebook

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Він продовжив: "Люди говорили про Soccer Aid і вона просто припустила, що я граю у футбол. А потім я відповів: "О, ні, ні, ні, я співак". І вона така: Це мило"".

Він не знав Барбру, незважаючи на те, що 80-річна актриса виграла вісім "Греммі", п'ять "Оскарів" і знялася у фільмах, у тому числі "Смішне дівчисько".

Барбара Стрейзанд: скрін з відео
Барбара Стрейзанд: скрін з відео

Роббі — один із найпопулярніших співаків в історії, а 2006 року він потрапив до Книги рекордів Гіннеса після того, як продав 1,6 мільйона квитків на концерти за день.

В Австралії знімають біографічний фільм про його життя, в якому Джонно Девіс, 29 років, грає молодого Роббі.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Роббі Вільямс оголився у прямому ефірі і згадав непробачний вчинок дружини.

Нагадаємо, абсолютно голий Роббі Вільямс довів фанатів до болю.

Також портал "Знай" писав, що голлівудський актор Джим Кері підтримав українців та засудив путіна.