Знаменитий російський гуморист, телеведучий та шоумен Максим Галкін вирушив у саме серце Європи та зняв кумедне відео для шанувальників. Роликом артист поділився у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Максим Галкін має багатомільйонну армію шанувальників, яка невпинно стежить за його особистим життям та творчим шляхом. Артист у свою чергу активно веде сторінку в соцмережі і частенько радує новими фото та відео, показуючи, зокрема, як прогулянки з дітьми, так і моменти з робочих поїздок.

Максим Галкін. Фото: скрін youtube
Максим Галкін. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Максим Галкін вирушив у рамках свого туру до Польщі. Артист погуляв Варшавою і зробив пам'ятні кадри для себе та шанувальників. Також він пожартував, що знайшов для себе новий "підробіток" і в перервах між виступами пропонує перехожим послуги екскурсовода.

Максим Галкін. Фото: скрін instagram stories
Максим Галкін. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Історичний центр Варшави. Екскурсії, недорого. Даремно сказав, відразу напишуть, що я вже екскурсіями заробляю", - пожартував гуморист позуючи на камеру.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, росіяни засумнівалися в подяці Галкіна, який втік з Росії і підтримує Україну: "Не намагаюся щось доводити".

Також наш портал інформував, Іван Ургант завершив кар'єру після підтримки України та пішов барами Москви, Пригожин підтримав: "Нічого не сталося".

Крім того, наш портал інформував, Настя Волочкова з "копією" Майкла Джексона "хряпнула" зайвого і заговорила про кохання: "Постаріла і завжди зі склянкою".