Зірка «Відчайдушних домогосподарок» Єва Лонгорія привернула увагу своїми приголомшливими фотографіями в соцмережі, на яких видно, як вона сідає до човна після купання в морі.

Ці кадри Єва Лонгорія розмістила на своїй сторінці в Instagram.

47-річна зірка «Відчайдушних домогосподарок», яка зіграла Габріель Соліс у популярному американському телесеріалі, продемонструвала свою нестаріючу красу в серії кадрів, що обпалюють.

Єва була сфотографована на сходах, коли піднімалася на палубу човна. Вона також зображена, проводячи пальцями по своєму мокрому волоссю, коли сідає на судно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Зображення американської актриси залучили майже 100 000 лайків протягом дня після публікації на платформі соціальних мереж, а колишня солістка The Pussycat Dolls Ніколь Шерзінгер висловила своє захоплення тілом моделі L'Oreal, додавши пару вогняних смайликів у кадрі.

Тим часом один фанат написав: "Ти, як і раніше, схожа на модель, гарне тіло і гарний колір", а другий додав: "Абсолютно гарна Єва, якою ти завжди була. Потужна вродлива жінка".

Останні фотографії з'явилися менш ніж через місяць після того, як голлівудська зірка також продемонструвала свою неймовірну фігуру у кількох знімках у бікіні, якими вона поділилася у своїх історіях у Instagram, коли вона засмагала у Марбельї.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Єва Лонгорія показала, як загоряє топлес у мікрострінгах.

Нагадаємо, Вікторія Бекхем широко розсунула ноги перед Євою Лонгорією на дивані.