Відомий співак Іван Дорн активно виступав у росії, але з початку жорстокої війни в Україні кардинально змінив свої погляди. Хоча артист довгий час вважав росіян та українців "братами", зараз він затято засуджує путінський режим, підтримуючи співвітчизників.

Іван Дорн розповів про успіхи своєї благодійної місії у Instagram, де за ним стежить понад 840 тисяч людей. Він регулярно залишає звіти після концертів, на яких він з іншими артистами збирає гроші для постраждалих українців та ЗСУ.

Іван Дорн, фото з Instagram
Іван Дорн, фото з Instagram

У липні місяці Дорну разом із Онукою та гуртом The Hardkiss вдалося зібрати зібрати 10 тисяч доларів, які потім вони пожертвували до Міністерства культури, щоб підтримати певні проекти.

Виступали вони в Америці. Іван зазначив, що там вони знайомили місцевих із українською музикою, яка тепер звучить практично у кожному куточку планети.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Україна переможе!" - запевнив Дорн шанувальників.

А ще артист показав вражаюче відео із концерту, де він запалював на сцені для слухачів.

Раніше ми писали про те, що співак Іван Дорн врятував голодних українців разом із Машею Єфросініною - віддав півмільйона: "Люди, ви..."

Як повідомляв Знай.ua, співак Іван Дорн відверто зізнався, чому у 2014 році не розірвав зв'язок із РФ: "Адекватні росіяни серед моєї аудиторії"

Також портал Знай.ua писав, що Іван Дорн покликав Славу Дьоміна на пиво, разом святкувати перемогу над окупантами: "З мене Чернігівське, з тебе Оболонь"