Меган Маркл і принц Гаррі підписали величезну угоду з Netflix після відходу з королівського життя, але один із великих проектів герцогині Сассекської нещодавно було скасовано стрімінговими гігантами.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Залишивши своє королівське життя позаду, герцог та герцогиня Сассекські швидко підписали вигідні контракти з Netflix та Spotify.

Однак, незважаючи на те, що минуло два роки, надходило мало свідчень якогось неминучого контенту від пари, і погані новини з'явилися - серіал Меган «Перлина» був законсервований через скорочення потокового гіганта.

Тепер королівський коментатор Ніл Шон припустив, що пара може діяти обережніше, оголошуючи про плани на майбутнє, щоб уникнути поганого розголосу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram
Принц Гаррі і Меган Маркл, фото: Instagram

«Справа про Перл дійсно сильно вдарила по Меган, тому що це було дуже ніяково, чи не так? Archewell Productions з гордістю оголосили, що збираються знімати і т. д. А потім їм довелося видалити це, хоча воно було загальнодоступним і всі знали про це. Тепер вони фактично заявляють, що не хочуть розміщувати щось на веб-сайті, якщо тільки це не буде на 100% просуватися вперед, щоб вони більше не насміхалися», — сказав Ніл глядачам свого каналу на YouTube.

Також шанувальники терпляче чекали на новини про серіал Меган на Spotify, який, як вона оголосила, називатиметься «Архетипи» у тизер-трейлері, випущеному в березні.

Меган Маркл, кадр з відео
Меган Маркл, кадр з відео

Як повідомляється, за принцом Гаррі стежили камери Netflix під час відвідування Гааги на Іграх Invictus, які, як очікується, стануть частиною документальної серії Heart of Invictus, вказаної на веб-сайті Archewell.

Але, незважаючи на ці поточні проекти, Ніл визнав, що від пари не було жодних ознак будь-яких оновлень щодо очікуваних дат випуску.

«Навіть такі боси, як Нетфлікс, які мають мільйони і мільярди, безжальні, і вони легко вирішать, що ви їм більше не потрібні», - заявив експерт.

Як раніше повідомляв портал "Знай", королівські сварки між принцом Гаррі, Вільямом та Єлизаветою II досягають кипіння.

Нагадаємо, принц Вільям змусив Кейт Міддлтон ревнувати.