Знаменита українська актриса театру та кіно, яку багато хто знає за роллю Женьки в серіалі "Свати" Анна Кошмал поділилася яскравим літнім знімком і трохи поспілкувалась з шанувальниками. Фото вона опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Блогер, волонтер, чудова актриса та мама - це все про Анну Кошмал, яку знають та люблять мільйони глядачів. Актриса завжди відкрита для шанувальників та обожнює з ними спілкуватися, зокрема використовуючи для цього соцмережі. Вона регулярно радує не лише новими фото чи відео, а й ділиться особистим.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Анна Кошмал захопила новим літнім знімком, на якому позує у простій, але елегантній сукні. Водночас вона вирішила поділитись особистими думками. Зірка зізналася, що намагається брати від життя все, хоч часом її прагнення гальмує внутрішня боротьба.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"А тим часом я поспішаю жити, вгамовую внутрішню боротьбу, шукаю, приймаю, аналізую, мрію, вчуся не боятися, просто вчуся, слухаю, бережу і вірю…", - поділилася знаменита актриса.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Сватів" Анна Кошмал прокоментувала позицію Добронравова, який підтримав окупантів: "Розчарована".

Також наш портал інформував, Надя Дорофєєва мріє "залишити слід" у кожному місті України після перемоги: "Вірю, скоро співатимемо разом".

Крім того, наш портал інформував, Яна Глущенко з "Дизель шоу" розповіла, як переживає розлуку із чоловіком, якого не бачила майже півроку: "Істеричний смуток".