Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталія Могилевська, як і багато знаменитостей, не змогла проґавити можливості привітати весь український народ із важливим святом - Днем державного прапора, який відзначається щорічно 23 серпня, перед Днем Незалежності.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

Артистка заявила, що синьо-жовтий прапор – це символ боротьби та незламності українців, які зараз відважно борються не лише за свою свободу, а й за всю Європу.

"Сьогодні на весь світ, синьо-жовтий колір уособлює сміливість,свободу та незалежність! І це, звичайно, ж колір нашої Перемоги! Все буде Україна! 💙💛" - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українців привітала не лише Могилевська, а й Оля Полякова, Тіна Кароль, Павло Зібров та багато інших зірок. Всі вони висловили велику гордість за своїх земляків і написали декілька приємних рядків на своїх акаунтах у Instagram.

Раніше ми писали про те, що Наталя Могилевська показала, як Усик пустив скупу сльозу після солодкої перемоги і привітала чемпіона: "Пишаюся"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська не вірить у те, що Кузьма Скрябін помер, зізнавшись йому в коханні: "Не вистачає"

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Могилевська розповіла про втілення світлого майбутнього: "Не треба, як Полякова чи Зібров співатиме всім країнам гімн"