Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та відома співачка Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) часто спілкується з шанувальниками в соціальній мережі instagram. Вона розповідає подробиці особистого та творчого життя, за нею стежать 496 тисяч підписників. також співачка із задоволенням спілкується зі ЗМІ

Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram
Злата Огнєвіч. Фото: скриншот Instagram

Як відомо, співачка залишилася в Україні та багато подорожувала з благодійними концертами. На її думку, артист - це така непроста професія, коли потрібно лишатись поруч з шанувальниками, а не тікати за кордон.

А з нагоди Дня Незалежності вона підготувала музичний подарунок - нову пісню. Уривок з неї вона представила підписникам. У ній вона зізнається в любові своїй рідній країні.

"Який подарунок я, як музикант, можу зробити своїй країні на день народження? 🇺🇦🕊️ Це пісня у якій я зізнаюся їй в любові.🥺❤️", - написала співачка.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також Злата написала:

" Україно рідна, ти виховала найкращих людей світу, які в найважчі часи зашилися з тобою. 💙💛 Я хочу, щоб скоріше настав мир. 🙏🙌 Щоб кожен повернувся додому, діти пішли в садочки та школи, а ми продовжили будувати вільну та сильну Україну. 🏠🍃 "

У коментарях шанувальники високо оцінили нову пісню та зазначили, що Злата є золотим голосом України.

Нагадаємо, Злата Огнєвіч розповіла про "темний" бік своєї професії: "Це моторошно".

До слова, Злата Огнєвіч з "Холостячки" зізналась, що поїхала назустріч невідомості: "Але з вірою в найкраще".

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч обурилася через умови утримання полонених бійців з "Азовсталі": "Якась х*ета, так не повинно бути"