Jerry Heil та Alyona Alyona заглибилися в історію для підняття бойового духу українців. Своєю новою роботою виконавиці порадували на своїх сторінках у соціальній мережі instagram.

Jerry Heil і Alyona Alyona з перших днів війни займають активну позицію і роблять все, щоб підтримати рідну країну та людей. Виконавиці активно займаються благодійністю, а також розвивають свою творчість, яка допомагає підтримувати бойовий дух українців.

Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona та Jerry Heil. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Jerry Heil та Alyona Alyona показала свою нову роботу. Зірки вдихнули нове життя у народну пісню, яка пішла в історію. Такий приємний подарунок вони зробили українцям напередодні Дня Незалежності.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Ми ще зі школи звикли: жовте - це поле, блакитне - небо чи море. "Вітер віє - трава шумить, а в цій траві козак лежить". Це слова народної пісні. Ми знову повертаємо актуальність старому, але не застарілому!", - відзначили Jerry Heil та Alyona Alyona.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, співачка Jerry Heil вдало поєднала у кліпі "Кохайтеся чорнобриві" архівні кадри з Русланою Писанкою та виступ Президента України.

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал повідомляв, Ксенія Мішина з "Холостячки" розкрила нюанси виховання сина Платона: "Виростити чоловіка із найбільшої літери у світі - це завдання не з легких".