Відомий український музикант, виконавець авторських пісень та учасник гурту "5'nizza" Сергій Бабкін частенько радує відданих шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 440 тисяч людей.

Сергій Бабкін оригінально привітав українців із Днем Незалежності, який відзначається 24 серпня щороку. Артист на причалі розкішного озера заспівав на гітарі відомі всім рядки "Заповіту" легендарного поета Тараса Шевченка. У поєднанні з гітарою та голосом Бабкіна вони сприймаються по-новому, тим більше в таку важливу дату.

Скріншот з Instagram, Сергій Бабкін
Скріншот з Instagram, Сергій Бабкін

Музикант зізнався, що дуже хоче, щоб у його домі – Україні, скоріше запанував мир. І він не на мить не сумнівається в нашій перемозі.

"Тому що добро завжди перемагає зло. Тому що усередині нас непробивний міцний дух, який не зможе зламати жоден ворог. З вірою в нашу країну! З вірою в наших воїнів! З вірою в кожного з нас!" - написав Бабкін.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

А ще з нагоди такого важливого дня Сергій анонсував новий міні-альбом "Далі Ми Самі". У ньому будуть зібрані пісні, написані під час війни. Гроші за прослуховування він передасть волонтерським організаціям, які займаються жителями та ТРО Харкова.

Раніше ми писали про те, що Сергій Бабкін, який отримує у Німеччині 1500 євро, показав, чому не може відмовити: "Наш сніданок"

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Бабкін переклав на українську один зі своїх найкращих хітів: "Є візитною карткою групи 5'Nizza"

Також портал Знай.ua писав, що Сніжана Бабкіна розкрила рецепт пельменів, якими "приворожила" чоловіка Сергія з "5'nizza": "Чаклуйте"