Відомий український гуморист, шоумен та ведучий Вадим Мічковський він же Дядя Жора похвалився маленькою дочкою, яка росте справжньою патріоткою. Фото артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дядя Жора має неабияку армію шанувальників, яку постійно радує новими фото чи кумедними відео. Нерідко він показує кадри з сімейного архіву.

Дядя Жора. Фото: скрін youtube
Дядя Жора. Фото: скрін youtube

Так, цього разу гуморист захопив ніжним фото зі своєю маленькою дочкою. На знімку Дядя Жора позує у стильній вишиванці, а дочка у симпатичній сукні з вишитими візерунками. Ведучий разом із нею привітали весь український народ із Днем Незалежності та подякували воїнам ЗСУ за їхню неймовірну роботу.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"Моя дорога Україна! Це особливий день для всіх сильних і незламних українців. Дякую всім хто бореться за незалежність. Слава ВСУ! Слава Україні! Зі святом незалежний народ! Перемоги та миру!", - побажав українцям гуморист разом із дочкою.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що Дядя Жора вирішив проблему пролитих крапель від чайного пакетика, а потім отримав "ляпас" від українців: "Встиг скотитися".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, наш портал інформував, що українська Кардаш'ян Олена Омович після довгої мовчанки за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".